Премиерът Кирил Петков започва да демонстрира все по-неадекватно поведение, като последното доказателство за това е намерението му да назначи един от най-близки бивши полицаи на Бойко Борисов на изключително важна ръководна длъжност в АЕЦ “Козлодуй”.

Става дума за бившия директор на “Гранична полиция” Светлан Кичиков, който бе освободен от поста от първото служебно правителство през юни месец миналата година. Тогава със заповед на министъра на вътрешните работи Кичиков бе преназначен на друга длъжност в МВР, а на негово място, като директор Главна дирекция “Гранична полиция” беше назначен гл. комисар Деян Молов.

В момента обаче настоящият премиер Кирил Петков е на път да вземе поредното свое абсурдно решение, като се готви да върне Светлан Кичиков на водеща длъжност в системата. По наша информация в момента Кичиков е готвен да бъде назначен на ръководна позиция в АЕЦ “Козлодуй”. Позиция, която предвид вътрешните и външните политически реалности е изключително важна за националната сигурност на държавата.

В редиците на МВР са крайно озадачени от намеренията на Петков, както и от факта, какво точно налага реабилитирането на един от най-близките “милиционери” на Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!