В понеделник ще имате своите малки поводи за радост и дано те не са свързани с някаква илюзия или нереална мечта. Опасностите днес ще възникнат при тези от вас, които нямат връзка с реалността и живеят в някакъв свой свят на мечтания и надежди. Всъщност проблемите при вас ще възникнат чрез неприятни срещи и разговори с хора, които ще се опитат да ви „върнат“ в действителността. Дали това ще бъде най-доброто за вас, не знам, но все пак ще бъде добре да ви предизвика към някакъв размисъл и преценка. Днес сложно може да бъде общуването с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Вероятни са разногласия свързани с предстоящи разходи, в повечето случаи свързани с деца или с други хора от семейството ви. Добър ден за хората, които развиват своите таланти на база въображение, артистичност и добър вкус към нещата.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще сте уязвими откъм илюзии, които сами ще изградите за някои желания, цели или хора, към които проявявате специален интерес. Самозаблудата може да бъде болезнена за вас, когато истината излезе наяве. В понеделник много важна ще бъде чистотата и яснотата във вашите действия и мисли. Провокации с цел конфликт или да бъдете поставени в неудобно положение са възможни от страна на мъж със сложен характер. Днес избягвайте рискови действия, избягвайте непознати хора, които ви предлагат помощ или ви искат такава. Днес се постарайте да се съхраните от неприятности или неприятни хора. Ако сте родени под знака на Овен днес ще ви се наложи да действате по-бавно, нищо че е началото на седмицата и листа със задачи пред вас е голям. За родените под знака на Лъв денят носи разговор или ангажиране с някаква дейност свързана с мъж: роднина, колега клиент. Родените под знака на Стрелец ще имат преживяване или обща дейност с момче или с млад мъж.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един интересен и хармоничен ден, в който затруднения могат да възникнат единствено поради прибързани или хаотични действия от ваша страна. Любовния ви живот може да има желаното от вас развитие, ако вложите повече чувства и нежност в думи и действия. Здравето може да бъде кратко притеснение, и вие ще съумеете бързо да се възстановите. Един чудесен ден, който ще ви предложи различни благоприятни възможности за успехи. Ако сте родени под знака на Телец днес ще бъде приятно и полезно за вас да общувате с хора от различни разстояния. Днес ще бъде интересно да разменяте информация без да налагате своето мнение по определени теми. За Дева днес ще бъде добре да си дадат повече време за размисъл относно една живтейска ситуация, която в момента се развива. За Козирог здравето, хармонията и спокойствието ще бъдат важен фактор да започнете седмицата в почти перфектна кондиция.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник интересно развитие ще имат ваши лични или професионални контакти с хора или институции от различни разстояния. Комуникацията ви по поща, имейл или телефон ще е важна и полезна, но съхранявайте добре документи, писма и всичко, което е важно или конфедициално. Рисковете, пропуските и предоверяването в този план, могат да ви изненадат неприятно. Ако сте родени под знака на Близнаци днес ще имате възможност да видите по-ясно развитието на своите планове, резултатите, които може да постигнете или загубите, които евентуално може да преживеете. Много работа очаква през този ден родените под знака на Везни. Подредете добре задачите си за този ден, за да не допуснете забавяния или забравяния. За Водолей началото на седмицата преживявания предимно в личен или любовен план.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник се пригответе за активни действия, от които очаквате реално да реализирате някаква промяна в личния си живот или в работата. Шансовете, които днес ще получите по един или друг начин ще ви помогнат да покажете своите умения и своята индивидуалност при изпълнение на определени задачи. Днес следвайте вътрешните си разбирания и покажете една по-голяма независимост при вземане на решения. Понеделник ще бъде важен ден за реализиране на спешни задачи свързани със семейството ви и с някаква институция. Ако сте родени под знака на Рак днес ще следвате смело и с амбиция плановете си за този ден. Ще успеете! За Скорпион денят носи ангажименти предимно от материален или имуществен характер. За Риби днес постигането на един успех ще ви възвърне самочувствието и волята да развивате своите способности.