Корнелия Нинова и съпругът ѝ Димитър, който е на голям пост и тлъста заплата в руската пета колона „Лукойл“, пируват с разследван зам.-министър на икономиката от ГЕРБ!

Челната снимка казва повече от 1000 думи – баш социалистката и бай Митко Нинов са на трапеза с ракии, уиски, луканки и кюфтетата в компанията на Александър Монолев (вляво), спипан в грандиозна измама с къщи за гости по времето на Баце, и неговият баща – Димитър Манолев (прегърналият Корнела). Смята се, че разпивката на Нинови и Манолеви е именно в открадната къща.

По-рано днес Корнела извади мръсните ризи, които криеше, докато бе вицепремиер – че Манолев, заловен да ползва къща край Сандански като лична резиденция, макар че е финансирана с близо 400 хил. лв. от фонд „Земеделие“, за да се развива туризма в региона, е въртял и оръжейна търговия през частната фирма „БИИМ“, в която през лятото на 2020 г. татко му влиза в Съвета на директорите.

По този повод Александър Манолев написа следното във фейсбук:

Разбрах, че днес отново името ми е било употребено. Този път от Корнелия Нинова. Говорила за някакви схеми и поръчители. Правила внушения кой кого познава и от къде.

Спомних си за този мил семеен спомен.

По същество – аз фирма, каквато г-жа Нинова твърди нямам. По тази тема ще се видим в съда. За останалите внушения, които направи – също.

За другото – не мисля, че тази снимка е някакъв компромат. Точно обратното. Името ми не може да бъде употребявано, за да се хвърля кал по някого. Работил съм със стотици хора в частния и публичния сектор. С някои сме останали приятели, а с други животът ни е разделил.

С много малко хора обаче съм обядвал в бащиния дом. Хора от ГЕРБ и ДПС например не са стъпвали в него (ако отговарям на нейните внушения с кого и как съм свързан).

Г-жо Нинова,

Аз в схеми в министерството не съм участвал. Нито сега, нито в миналото. Надявам се един ден това да стане ясно и за Вас. Ако е нужно – и в съдебната зала.

А от всички министри, които са се сменили през последните години, само с Вас съм имал такъв личен контакт.

Желая Ви успех в предизборната кампания въпреки че все повече изглеждате като човек, който е забравил, че и след властта има живот