Николина Ангелкова и мъжът й Христо са се развели тайно преди около 2 години, научи „Уикенд”. Бизнесменът и бившата министърка на туризма умишлено са запазили в тайна новината за разтрогването на брака си. Ясно е, че Христо е инициатор на раздялата и има нова жена в живота си, която представя за своя половинка – 20-годишна красавица.

От доста време се носят слухове за развод в семейството, което няма общи снимки от няколко години. Преди време бившата министърка на туризма беше открехнала завесата над личния си живот и сподели, че двамата не нощували в една спалня, но не заради катаклизми в брака ѝ, а и заради неговото хъркане.

После Ангелкова избягваше да коментира семейния си живот и нито е потвърди, нито е отрече дали все още съжителства с мъжа си, като запази мълчание по темата. От известно време Христо е махнал семейния си статус от фейсбук, както и почти всички снимки с бившата си жена, но не афишира и новата си връзка.

Ангелкови са си разделили имотите и парите, които са придобили по време на брака си. Те изкараха заедно по-малко от 8 години. Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с хора от Индия, САЩ, Австралия и много други държави.

Малко преди да се оженят двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която вече е на 9 години. Момичето е останало да живее с майка си, а с татко си се вижда през уикендите и в определените от съда дни.

Близки до разпадналото се семейство издадоха пред „Уикенд”, че Николина се е решила на пластичната операция на носа след като Христо я зарязал.

Бившата министърка хукнала да си прави разкрасителни процедури като мъжът й поискал развод, като се надявала да си го върне с корекциите, но без успех. Бизнесменът не се впечатлил от разхубавилата се екс министърка и непреклонно подписал документите за разтрогване на брака им.

Според информацията в момента Христо има връзка с 20-годишна девойка и отношенията им били сериозни, като дори планували сватба и деца, за ужас на Николина.