КОАЛИЦИЯ „СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ“

 

ПОКАНА

 

До

Лидерите на всички родолюбиви партии,

коалиции и граждански сдружения

За участие в среща за обединяване на усилията по изготвяне на съвместен план за установяване на неутралитет, недопускане на чужди войски и оръжия на територията на страната ни и превръщане на България в зона на мира

 

                          Уважаеми Дами и Господа,

Водени единствено и само от убеждението, че Родината ни е изправена пред сериозната заплаха да бъде превърната във фронтова линия и въвлечена в братоубийствен конфликт,

Ние от коалиция „Справедлива България“, ви каним на обща среща в неделя-        25 септември 2022 г. от 11:00 ч. в централния офис на формацията, който се намира в град София, ул. „Коломан“ № 6.

Нека загърбим политическите си пристрастия и его! Да обединим усилията си за изготвяне на общ план за действия, който да включва превръщането на България в зона на мира, заявяване на неутралитет в конфликта между Украйна и Русия и недопускане на чужди войски и оръжия на територията на страната, включително и на съюзнически държави.

Вярваме, че само с обединени усилия можем да предпазим България да не бъде превърната във фронтова линия, а в зона на мира, на чиято територия да бъде даден старт на преговори за мир между Украйна и Русия.

Искрено се надяваме, че ще уважите нашата покана и ще да дадем пример на българския народ за обединение в една обща кауза за майка България.

 

София: 23.09.2022 г.