Влиянията, на които ще бъдете подложени в понеделник, могат да ви направят оптимисти с положителна и широка перспектива на вижданията ви за бъдещето. Това ще направи този ден подходящ за правене на планове, касаещи събития през този месец или през 2023 година. Но е важно да се съсредоточите върху по-незначителните детайли. Липсата на концентрация или неспособността за фокусиране може да доведе до някои грешки в преценката ви за някои ситуации и вероятност да допуснете неприятни грешки.
Ще трябва да обърнете допълнително внимание на това как говорите, как изразявате своите чувства и мисли. Може да станете твърде самонадеяни, което може да изглежда като едно арогантно поведение от ваша страна. Днес ще бъде важно да не обещавате прекалено много и да не надценявате способностите си, когато правите планове за бъдещето.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник един от важните ви ангажименти ще бъде свързан с пари или с документи. Изненадите в понеделник ще са приятни и ще ви донесат положителни емоции. Това е благоприятен ден за любовни или романтични контакти с хора от различни населени места. Неприятностите днес, където възникнат такива ще са свързани предимно с противоречия вътре в семейството ви. Добре е да знаете, че решенията, които ще вземете днес ще имат влияние за много години напред. За Овен неприятностите днес ще са свързани с някои забавени или отложени действия от предходната седмица. За родените под знака на Лъв, предстоят разговори, новини или преживявания свързани с близък човек. За Стрелец началото на седмицата носи вероятност от среща или полезен разговор с човек от кръга ви приятели или познати.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще имате ангажимент свързан с близък човек, който ще има значение за неговото бъдеще или здраве. Днес ще можете да реализирате своите планове и очаквания за деня, затова преди всичко се стремете да запазите позитивно настроение и сила на духа. Не се паникьосвайте и не унивайте, ако възникнат спънки или затруднения. В понеделник ще получите новина от финансов характер, която ще има значение за вас и за предстоящите ви планове до края на годината. В любовта бъдете предпазливи. Избягвайте прояви на ревност, излишна подозрителност или мнителност. Този ден носи новина свързана с човек, с когото имате общо минало. За родените под знака на Телец, началото на седмицата ще започне много натоварващо, с различни задачи, посещения на различни институции или други неотложни дела. За Дева денят ще бъде сложен, но не бива да го започвате с някакви емоционални натоварвания. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате или уважавате (като публична личност) може да ви разстрои. За родените под знака на Козирог, това ще бъде един интересен и определено емоционален ден, с различни преживявания основно в личниия живот и в семейната среда.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще може да постигнете първите си успехи за тази седмица свързани с вече  изграден план за основните ви ангажименти и дейности през следващите седем дни. Днес бъдете търпеливи, изпълнителни и не се натоварвайте от бавното развитие на делата си. Има причина за това, така че не създавайте напрежение около себе си. Прояви на несръчност и прибързаност могат да бъдат причина за инциденти. За родените под знака на Близнаци, началото на седмицата носи някои неприятни преживявания свързани със събития от изминалата седмица. За Везни един конфликт, който ще възникне днес ще бъде причина да помислите дали сте твърде наивни, отстъпчиви или на някой му е омръзнало да следва вашите команди. За Водолей днес ще бъде чудесен ден за покупки на лични вещи, за уреждане на различни дела свързани с вашия дом или жилище, в което пребивавате.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще ви вълнуват различни теми от живота. Този ден носи необходимост от контакти с хора, които имат подобни на вас интереси и занимания. Днес различни неочаквани, но приятни събития ще намерят начин да ви изненадат. Ако възникнат неприятности с определени хора в живота ви, значи е време да преосмислите отношенията си с тях. Днес може да имате кратки ангажименти с дете или с млади хора, които живеят наблизо до вас. За родените под знака на Рак, днес финансовите дела ще са свързани с рутинни плащания, отговорности или професионални задължения. За Скорпион денят носи важни новини, емоционални преживявания и шанс за постигане на един реален успех. За Риби, в понеделник отново ще има натиск за работа с различни документи, уреждане на важни лични или семейни дела.