Тъкър Карлсън предоставя отличен 12-минутен репортаж за отстраняването от ЦРУ на президента Кенеди и президента Никсън. Препоръчвам ви да го изгледате 2 или 3 пъти, докато не потъне в главите ви и после го препратете на всички ваши приятели и роднини. Няма къде другаде да получите толкова много солидна и важна информация за 12 минути.

https://www.youtube.com/watch?v=MgXq8S02NJc

Карлсън смята, че Байдън, който вече не е полезен за естаблишмънта, в момента е в процес на отстраняване.

Казвах истината за отстраняването на президентите Кенеди и Никсън от длъжност в продължение на десетилетия. За мен беше вълнуващо да видя след половин век Тъкър Карлсън да дава същите обяснения пред толкова голяма публика. Ако американците можеха само да се събудят и да се включат, можеше да е възможно да спасим нашата страна и свободата на американската нация.

Президентът Джон Ф. Кенеди беше убит от ЦРУ и Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ, след като осъзна, че правителството, което ръководи, не е истинското правителство. Неговият предшественик президент Айзенхауер, генерал с 5 звезди, предупреди за заплахата за демократичното управление, представлявана от военно-промишления комплекс.

Президентът Кенеди възнамеряваше да направи нещо по въпроса, докато все още имаше известна власт, но беше свален, преди да успее да направи повече от това да уволни директора на ЦРУ Алън Дълес и председателя на Обединения комитет на началник-щабовете генерал Лайман Лемницър.

Президентът Кенеди не успя да се отърве от генерал Лемницер, който стана върховен съюзнически главнокомандващ на НАТО. Както Дълес, така и Лемницър са заподозрени, че са ръководели заговора срещу живота на Кенеди.

Президентът Никсън беше най-добре информираният и най-уважаваният в чужбина президент в историята на САЩ. Той поддържаше връзка с чуждестранни лидери и беше добре информиран за историческите и текущи събития. Но той също, подобно на Кенеди и Тръмп, надцени властта на президента.

Никсън си навлече гнева, както отново съобщих на 19 януари — https://www.paulcraigroberts.org/2023/01/19/washington-has-resurrected-the-threat-of-nuclear-armageddon/ — на военните /комплекса за сигурност с неговите споразумения за контрол на оръжията със Съветския съюз и отварянето му към Китай.

Убийството на президента Кенеди беше толкова очевидно вътрешно убийство, прикрито от медийните курви на ЦРУ и комисията Уорън, че ЦРУ не посмя да убие втори президент.

Вместо това ЦРУ се погрижи един от неговите служители да бъде назначен като журналист във Washington Post, дългогодишният актив на ЦРУ, който никога не е бил вестник, за да ръководи разследването „Уотъргейт“ на президента Никсън, което беше използвано, за да го изгонят от поста, въпреки че Никсън бе преизбран с най-голямата разлика в историята на САЩ.

Доналд Тръмп, като магнат на недвижими имоти, не знаеше нищо за Вашингтон или кой наистина го управлява. Обявявайки намерението си за нормализиране на отношенията с Русия, той сляпо се изправи срещу ЦРУ и подземните владетели на САЩ. И отново медиите бяха използвани, за да се отърват от него: „Русиягейт“, два опита за импийчмънт, „въстание от 6 януари“ и сега „Докюментсгейт“.

Президентът дори не е защитен от тайните служби (Сикрет сървис). Както ясно показва туристическото видео, хората от Сикрет сървис от страната на отворената лимузина на президента Кенеди в Далас бяха извикани от свой началник. Видеото показва съпротивата на един от агентите на Сикрет сървис срещу заповедта.

След като агентите на Сикрет сървис бяха отстранени, видеото показва, че Кенеди е убит от куршум отпред, който е преминал през тила му. На видеото се вижда как съпругата му се протяга от задната част на лимузината, за да вземе задната част на отнесената му глава.

Въпреки това ясно и неоспоримо доказателство, комисията Уорън постанови, че Кенеди е бил застрелян отзад от Осуалд, негодника, когото ЦРУ беше подредило да поеме вината.

Преди Осуалд да успее да говори или да бъде разпитан, той беше убит в полицейски арест от Джак Руби (Джейкъб Леон Рубенсейн), човек, чието присъствие е необяснимо, на когото полицията позволи да бъде въоръжен до Осуалд.

По-голямата част от безгрижното американско население се поддаде на тази най-невероятна от всички версии, но много интелигентни хора не го направиха. Така че ЦРУ не посмя да убие Никсън физически. Те използваха активите си от Washington Post, за да го убият политически, както използваха медиите, за да се отърват от Доналд Тръмп.

Американците, които смятат, че живеят в демокрация, са на обяд. Американците, толкова лесно заблудени отново и отново, са причината да загубим страната си и свободата и надеждата, които тя някога представляваше в света.

Колко американци разбират, че вече не живеят в свободна страна, че са управлявани поданици на незнайно кой? Гласуването е мантия, измама. Никой, когото хората предпочитат, не може да бъде избран за президент. Ако стане, както с Тръмп, някой попадне там неочаквано, той бива отстранен.

Бащата на американската гражданска свобода Томас Джеферсън ни предупреди, че свободата не може да съществува повече от 200 години, преди да трябва да бъде освежена от кървава революция. Той надцени живота на свободата.

В течение на живота ми значението на свободата се промени. Това вече не означава това, което бащите-основатели, днес заклеймени като расисти, имаха предвид, а именно самоуправление и свобода от потисническото правителство.

Днес свободата е свободата на чернокожите да ограбват магазини без съдебно преследване, свободата на правителството и неговите медийни курви да цензурират и потискат истината, свободното изразяване и свободното сдружаване, свободата на правителството да арестува и затваря хора, които упражняват гражданските си свободи като „бунтовници“, свободата на правителството и неговите медийни курви да заклеймяват говорещите истината като „заплаха за демокрацията“, които са виновни за разпространение на „дезинформация“, свободата да отнемат медицинските лицензи на лекари, които са спасявали животи, използвайки лекарства, забранени от протоколите за лечение на фармацевтичните корпорации.

Хората, родени през последните десетилетия, нямат представа колко странно е това за някой, живял в истинската Америка в миналото. Когато моето поколение отмине, няма да има никой жив, който да знае какво е била някога Америка.