В петък мнозина ще се върнат към свои цели, които са били приоритет в миналото, но поради различни обстоятелства не са могли да се осъществят. Разбира се, днес ще бъде важно реалистично да погледнете на тях и да прецените мъдро дали тяхната реализация в настоящето е подходяща за ситуацията, в която се намирате и като евентуална перспектива за вашето бъдеще. Като цяло през този ден ще сте подвластни на силни съзнателни мотивации да свържете настоящето с бъдещето си, създавайки и реализирайки подходящи промени в личния си живот. В момента ще имате възможност да реализирате някои пропуснати шансове, възможности, стъпки, които сте имали като задача в миналото си (включително и в миналия си живот). Събитията и действията, с които ще се ангажирате днес и в края на седмицата могат да изискат някакъв труден компромис или жертва от ваша страна. Това може да има връзка с желанието ви да привлечете вниманието на околните към един определен въпрос, тема или ситуация в настоящето ви. Ако в петък срещнете трудности при постигането на вашите амбиции, въпреки че може да сте устремен и целенасочен човек, най-добре ще бъде да забавите темпото.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния. Вероятно проблемите ви днес ще се дължат на възникването на различни нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Днес избягвайте избягват конфликти и прояви на ревност, тъй като последствията няма да ви харесат. Мислете какво добро може да направите за дома си и за хората, с които живеете заедно. За Овен денят носи приятни преживявания или разговори с хора, с които имате ежедневни контакти. За Лъв днес ще бъде подходящо време за пътуване, за общуване или общи действия с хора, които живеят на някакво разстояние от вас. За Стрелец днес новините или преживяванията могат да имат връзка с бебе, с дете или с млад човек.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще бъде важно да запазите стабилност в чувства и действия. Не очаквайте бързи успехи на новите си начинания. Конфликтите днес ще имат неблагоприятно въздействие върху физическото и психическото ви здраве. Добро влияние върху делата ви ще окаже човек, който може да е ваш роднина или някой, с когото работите заедно. Вероятна е новина свързана със здравословен проблем на човек, който се намира в болница или се нуждае от специализирано лечение. За родените под знака на Телец, денят ще благоприятства различни срещи и общуване с нови или стари приятели и познати. За Дева изненадите могат да изкочат от всеки ъгъл и по всяко време. За Козирог това е ден за преоценка на настоящето развитие на вшаи планове и задачи.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък успехите или неуспехите ви ще зависят от собственото ви самочувствие. Помнете, че днес това е много важно. Не надхвърляйте собствените си възможности, но и не бъдете неуверени или несигурни. Слушайте какво ви говорят другите, но вземайте собствени решения. Днес е важен баланса между това, което идва отвън към вас и това, което носите вътре в себе си. Конфорта в дома и на работното ви място ще имат важно значение. За родените под знака на Близнаци това е ден на бавно развитие, а в някои случаи може да се усетите като безпомощни да реализирате каквато и да е било задача. За Везни денят изисква внимание спрямо хора с труден или сприхав характер. За Водолей това е важен ден и към него ще трябва да се подходи с голяма отговорност и сериозност в действията ви.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще искате да използвате времето си според собствените си нужди и приоритети. Битовите проблеми днес ще ви костват по-голям разход, особено ако тяхното разрешаване изисква бързина. Днес ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Любовният ви живот ще изиска от вас по-голямо внимание. Не се обиждайте от думите на хора, които имат навика да говорят без да мислят. Това са временни емоции. За Рак денят носи събитие или ангажимент свързан с момиче или с жена. За родените под знака на Скорпион това ще бъде важен и успешен ден, стига да не се криете под нечия сянка. За Риби денят носи много задачи, добро планиране от ваша страна и постигане на задоволителни резултати. Възможно е да имате неочакван разговор с човек, когото не познавате лично или не сте близки познати.