Петък носи напрежение в интимни или брачни връзки, където вече има възникнали проблеми свързани с физическата близост между партньорите или с присъствие на трети човек в настоящата ви връзка. При тези от вас, които обаче имат вече изградени здрави романтични или брачни отношения, този ден носи вълнуващи емоции в позитивен план. Тези от вас, които не са обвързани с някаква сериозна връзка, днес ще излъчват една по-голяма привлекателност, особено ако сте вложили повече грижи за външния си вид. Ако този ден ви поднесе едно ново запознанство, не бързайте да го приемате на доверие, привлечени единствено физически от другия човек. Днес много лесно могат да възникнат флиртове или влюбване от пръв поглед, но това не означава, че една такава връзка ще бъде дълготрайна.
В ежедневните ви отношения извън любовния ви живот този ден носи вероятност от прояви на гняв свързани с липсата на самоконтрол и импулсивни прояви и решения в сложни моменти на различни изпитания. Така че, ако вие сте една нетърпелива или агресивна личност, опитайте се днес да не губите контрол върху нервите си, ако се сблъскате с някакъв отказ или нежелание на другите хора около вас да следват вашите заповеди или желания. Компромисът в такава ситуация ще помогне да се избегне враждебността и негативните емоции като цяло, но в същото това време склонността да се съгласявате с всичко и с всеки, може да доведе до разочарование, загуба или съжаление.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате благоприятно време за работа, стига това да не ви натоварва физически. Днес конфликтите ще са вследствие на ваши собствени грешки и пропуски. Денят носи новини свързани с бременност, с раждане на дете и с важни събития около деца. Благоприятни ще са планове или начинания свързани с кратки пътувания както днес, така и през почивните дни. Днес може да ви се наложи да отидете някъде с цветя или подарък по специален повод. За Овен денят носи бавно развитие, почти застой при реализация на ежедневните задачи. За Лъв предстои по-динамично общуване с други хора по въпроси важни за семейството, работата, за приятелските ви или професионални контакти. За Стрелец петък носи неприятна новина свързана с човек, когото познавате или отказ на ваше предложение, покана.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате благоприятната възможност да постигнете успех или важно развитие на ваши материални или имуществени дела. Това ще бъде благоприятен ден за работа с колеги, с клиенти, с бизнес партньори и др. Петък ще бъде ден, който може да бъде запомнен със специално преживяване или разговор в любовта. Новина свързана с житейска драма в живота на човек, когото познавате ще ви изненада и разстрои. За Телец денят носи понякога необясними песимистични или носталгични настроения. За Дева това ще бъде важен ден, в който ще се действа по задачи или проекти от особено значение. За Козирог изнендаите по-скоро могат да донесат объркване в живота ви, отколкото някаква радост или полза.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате възможност да поправите свои грешки, които сте допуснали през последните седмици. Разбира се, това няма да стане ако не сте готови за компромиси, за откровени разговори или отстъпки. Днес ще бъде много важно да бъдете точни и стриктни във всичко, с което ви предстои да се ангажирате. Ако сте добри професионалисти, днес ще се радвате на важни успехи, награди, благодарности и признание. Това ще бъде важен за кариерата ви ден, но не бива да се бърза или да се оказва натиск върху събитията. За Близнаци внимание ще изискат някои здравословни неразположения или съмнения, които имате спрямо хора, предложения или събития. За Везни това ще бъде благоприятен ден за директен контакт с важни за вас хора или институции. За Водолей денят носи преживявания свързани с колеги, партньори или съмишленици.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате срещи или ангажименти свързани с хора от кръга ви роднини или приятели. Днес ще преживеете приятно събитие свързано с жена. Кратките пътувания ще са повод за неочаквани емоции и преживявания. Днес отделете време за разговор с брат, сестра или братовчеди (ако имате такива). Важните моменти, събития и промени могат да настъпят в любовния ви живот. За Рак денят носи реализация на планове, за които сте извършили някаква подготовка, нагласа през последните няколко дни. За Скорпион днес ще бъде важно да общуват повече с приятели, чрез които ще получите важна или полезна за вас информация. За Риби денят носи преживяване с човек, който може да живее на някакво разстояние от вас.