В понеделник основните вибрации на деня ще спомогнат за вземането на правилно решение касаещо вашите домашни работи, като голямо значение за това ще има и собствената ви интуиция. Отношенията ви с жени през този ден ще бъдат благоприятни и ще спомогнат за успешното развитие на делата ви. Някои от вас ще имат оригинални идеи относно дела важни за домакинството, или за печелене на пари. Този ден не изключва неочаквана придобивка от наследство, застраховка или общи пари. Понякога такива възможности могат да възникнат чрез държавни или частни организации, асоциации, фондации или сдружения. Понеделник и вторник ще бъдат благоприятни дни за начало на действия свързани с промяна на местожителство или за смяна на дом. През тези два дни ще възникнат внезапни, необикновени промени в емоционалното ви състояние, но ще са за добро. Като цяло през тези два дни ще се засилят вашите интуитивни и ясновидски способности (ако притежавате такива или сте в процес на тяхното развитие).
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще ви се наложи да насочите вниманието си към човек от семейството, който преживява труден момент в живота си. Този ден може да ви изненада с различни новини отблизо и далеч. Конфликт от любовен или интимен характер ще изиска от вас да обърнете внимание на собствените си грешки и прибързани реакции. Някои мъже ще запомнят този ден с важни новини или с едно специално предложение. За Овен денят ще изиска едно по-отговорно ангажиране с разрешаването на важни проблеми. За Лъв днес добро влияние върху самочувствието и настроението ви ще има чрез любовта и обичта на близките ви хора. За Стрелец влиянието на някои затруднения в живота ви продължава.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в началото на седмицата ще имате желание да направите някаква промяна, която да ви създаде важен за вас комфорт. Ще осъзнаете много по-реално значението на предишни ваши грешки или провали. Сънищата ви срещу понеделник може да са свързани с предишно ваше прераждане. Неочаквани нови познанства ще са в основата промени в живота ви през следващите месеци. За съжаление този ден носи неприятна новина свързана с човек, когото познавате. За Телец денят носи една важна яснота по въпроси свързани с реализацията на планове, с които ви предстои да се ангажирате. За Дева ще възникне необходимост от едно ново премисляне на някои стари идеи и желания. За Козирог това може да бъде един интересен, успешен и по своему уникален ден.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в началото на седмицата трябва да бъдете много ясни и категорични, при заявяване на вашите цели и приоритети, към чиято реализация ще се стремите през следващите дни. Това е време, в което ще трябва да покажете, че сте готови за промяна, за доказване на способности и за съхраняване на доверието към вас. Няма да бъде грешка ако използвате благоприятните тенденции за възстановяване на сложни отношения, преди всичко поради загуба на доверие или разминаване в цели и приоритети. Днес ще бъде важно да не допускате намеса на семейните си дела в работата и обратното. За Близнаци денят носи много работа, която ще изиска пълна концентрация от ваша страна. За Везни днес предстои емоционално преживяване свързано с момче или с мъж. За Водолей ще бъде добре да се погрижат за здравето си и за проблеми или отношения, които създават някакво напрежение през последните дни.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник ще бъде ден, в който различни събития ще ви покажат реалните последствия на ваши стари грешки или погрешни решения. Идеята на деня е, да ви покаже вашите пропуски и да ви даде шанс за корекции. Това е ден, в който от силата на вашия характер ще зависи дали може успешно да коригирате собствената си съдба и път на развитие. Във финансов план бъдете внимателни при работа с финансови документи и плащания. Възможно е обаче да възникне необходимост от ангажиране с вече започнати процедури от финансов характер. За Рак денят носи необходимост от провеждане на сериозни разговори или реализиране на важни задачи свързани с жени. За Скорпион днес внимание ще изискат думи или решения на мъж от кръга ви роднини или колеги. За Риби денят ще има бързо развитие, което едва ли носи изненади за вас. Днес бъдете организирани и последователни в действията си.