В събота ще имате голямо желание да общувате с приятни за вас хора, да бъдете част от някаква група от хора с общи интереси или да присъствате на някакво обществено мероприятие от важен за вас характер. Днес ще изпитвате нужда да усещате обичта на другите към вас, да бъдете оценявани според заслугите и усилията, които полагате за семейството или в работата си. Днес  ще усещате по-ярко кои хора истински ви обичат и ценят и обратното. Тези от вас, които имат изградена романтична или брачна връзка ще търсят и ще искат да усетят сигурност и увереност в стабилността на тези отношения. Днес ще имате желание макар и с малък жест да впечатлите любимия си човек. Денят не изключва създаването на нови романтични отношения, но няма да подкрепя афери за една нощ. В такъв ден могат да възникнат отношения с партньор, който има повече знания и житейски умения от вас или с когото ще имат по-голяма разлика във възрастта. Въпреки, че любовта има важно значение за вашия живот и самочувствие, днес няма да сте сляпо водени от емоциите си, а ще вложите повече разум и практичен подход към вашите отношения. Това особено важи за връзки, които преминават през някакви затруднения. Събота ще благоприятства действия свързани с бизнес, с недвижими имоти, с дела свързани с изкуство и творчество.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще бъдете недоверчиви към предложения, които ще получите от страна на ваши приятели. Всъщност във всичко това ще има нещо хубаво, което ще можете да реализирате през следващата седмица. Мнозина ще бъдат в очакване за събиране или среща. Ако имате финансови проблеми, днес ще възникне една добра идея за реализиране на по добри доходи в личния ви бюджет. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния. За Овен денят носи интересни занимания, разговори или преживявания с близки или познати хора. За Лъв днес ще бъде сложен ден, изискващ опазване от грешки, лъжи и измами. За Стрелец предстои някакво изпитание, урок, решения и последствия от него.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота може да чертаете планове за бъдещето си или да се оставите на ленността, пропилявайки някои важни за вас възможности. Ако проявите достатъчно инициативност и активност, днес ще имате възможност да реализирате свои очаквания свързани с важни за вас дела. Не бива да очаквате чудеса, но чрез работа или бизнес ще може да постигнете успех. В събота някои от вас ще бъдет изненадани от неприятна новина свързана с човек, когото познават. Мнозина ще се ангажират с подарък за човек, който ще има рожден ден, юбилей или друг важен повод за събиране. За Телец денят носи напрежение, което може да туширате навреме с такт и дипломатични умения. За Дева конфликтите в семейството или с хората, с които ще общувате днес няма да доведат до нищо хубаво. За Козирог денят носи приятни преживявания, постигане на успехи в ежедневните ви дела и задачи.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, за вас събота е ден, в който не само ще искате да приключите с някои неща, но и ще имате възможност или желание да започнете някои нови неща, които ще имат значение за вас през новата седмица. В събота новините могат да ви създадат някакво безпокойство, да ви разочароват или натъжат. Всекиму според очакванията и надеждите. Изненади ще преживеят тези от вас, които ще работят днес, в къщи или някъде на друго място. За Близнаци денят носи добри възможности за допълнителни доходи или за разрешаване на финансови казуси. За Везни събота носи преди всичко неочаквани събития, срещи, разговори и преживявания. За Водолей денят носи удоволствие от някаква покупка или харчене на пари за приятни неща.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате важни разговори с хора от семейството си. Възможно е да възникне необходимост да вземете важно решение свързано с родственик. Днес мнозина ще насочат вниманието си към ангажименти или събития в живота на роднина, който живее в друго населено място. Новите приятелства или романтични запознанства ще изискат по-голяма отговорност, стабилност и внимание. В събота ще имате сериозен разговор или ангажимент с дете или с млад човек от семейството или от кръга ви роднини. За Рак денят носи необходимост от общуване по важни теми основно с приятели, колеги или съседи. За Скорпион днес ще възникне необходимост да се проведе важен разговор в семейството или с хора, с които имате общ бизнес, кауза и т.н. За Риби общуването с мъже ще бъде важно и полезно. Днес имате нужда от повече мъжка енергия в живота си за да постигнете нужния физически и емоционален баланс.