Днес ще разгледате някои нови предложения свързани със стоки, които през тази седмица се продават с намаление или с изгодна за вас цена. Вниманието ви ще бъде насочено към тези неща, които ще бъдат използвани максимално от вашето семейство или ще са в полза на дома ви. Понеделник носи повече благоприятни възможности за реализация на ваши идеи, както и различни поводи за добро настроение. Днес ще имате специално очакване за един предстоящ разговор, среща или събитие. Най-вероятно то ще бъде свързано с някакъв приятен повод от романтичен, семеен или обществен характер. Денят ще благоприятства любовните ви дела, особено с партньор, който живее с вас или близо до вас.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще се ангажирате с разрешаването на семейни или домашни проблеми. Ще очаквате важно събитие или новина свързана с ваш роднина или приятел. Днес бъдете много предпазливи с разходите си. Разговор с дете ще ви развълнува или изненада. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на важно решение свързано с личния ви или семеен живот. Днес ще имате интересни контакти с хора отблизо и далеч, като в повечето случаи това ще бъдат непознати хора, или такива, които не сте срещали лично досега. За родените под знака на Овен една неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои и предизвика тъга. За Лъв е добре да имат нагласа, че не всичко днес ще се случва по начина, по който вие искате. За Стрелец днес ще възникне необходимост да проведат важни разговори или срещи свързани с различни важни за семейството или работата теми.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник повечето от вас ще се радват на добро настроение, вследствие на някои приятни преживявания през почивните дни. В понеделник ще имате важна среща или разговор с човек, който може да е по-млад от вас. Романтичните срещи ще бъдат като цяло приятни, стига да избягвате манипулативни действия или някакви хитрости. В професионален ден този ден ще бъде благоприятен за постигане на по-добри финансови резултати, по-добро договаряне на заплата, покупка или продажба и др. Като цяло понеделник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансовите ви дела, стига те да се реално постижими. За родените под знака на Телец, денят носи нови възможности за развитие или признание за вече постигнати резултати. За Дева днес ще възникне интересен разговор, споразумение или обща дейност с момиче или с жена. Родените под знака на Козирог ще имат много поводи за общуване с най-различни хора, за уреждане на документ или договорни отношения.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник желанието ви да постигнете успехи няма да е достатъчно. Днес всичко ще зависи от умението ви да поставяте вярна оценка на всяка ситуация, възможност или предложение. Добре е вие сами да движите реализацията на днешните си планове. В ситуации, когато това е неразумно или носи някакъв риск, не се притеснявайте да следвате други по-компетентни от вас хора. Понеделник ще благоприятства сериозни разговори или финансови дела с хора, които са по-млади от вас, или които живеят в друго населено място. Началото на седмицата носи някакво изпитание за семейството ви, което определено е част от житейския ви път или от семейната ви карма. За родените под знака на Близнаци, денят носи нова подредба на стари планове свързани с вашето семейство, цели или кариера. За Везни предстоят няколко интересни преживявания или новини, които ще получат днес. За Водолей ще възникнат нови страхове или притеснения от най-различен характер.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате разговор или ангажимент с някой, който ще ви даде информация за ваш план или проект, който е важен за вашето семейство или кариера. Днес бъдете внимателни с импулсивните разходи на пари. Пазете личните си вещи, когато сте на обществено място. Днес може да ви изненада нещо, което ще има връзка с вашия любовен живот. Кратките моменти на разочарование ще преминават бързо, защото ще разберете, че с вашата напоритост сами сте предизвикали някои нежелани реакции от страна на други хора. За родените под знака на Рак, денят носи различни ангажименти свързани с документи и всякакъв вид интелектуална работа. За Скорпион ще бъде добре днес да отделят достатъчно време на партньора си, да си организират една романтична вечеря или приятни интимни преживявания. За Риби, днес може да възникне повод за пътуване или да имате важни разговори с хора, които в момента са на някакво разстояние от вас.