В петък ще имате предварителни ангажименти с деца или свързани с млади хора. За някои от вас те ще бъдат свързани с техни лични празници. Като цяло този ден обещава да създаде благоприятни обстоятелства за реализиране на днешните планове и задачи. Ще може да общувате по-лесно с хората около вас, да създавате и развивате нови познанства. През този ден ще обмисляте някои нови идеи, които ще възникнат при разговори с други хора. В петък ще очаквате отговор на ваша покана или предложение. Този ден не изключва разрешими битови или имуществени проблеми, сблъсък със съсед или с личност ангажирана с някаква обществена работа. Мнозина ще имат ангажимент свързан със собственост на родители или други близки родственици.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно с разрешаването на неприятности или с ваши лични проблеми. Този ден вещае новини свързани с нечие здраве или ще възникнат усложнения от подобен характер. Очакванията ви за днес ще бъдат свързани с развитието на една ситуация, за която имате надежда да ви облагодетелствува или зарадва. Домашните ви задължения ще бъдат повече и по-сериозни, затова не ги пренебрегвайте. Денят носи събития или срещи с деца или с по-млади от вас хора, които вероятно не живеят във вашия дом. Родените под знака на Овен, може да имат среща с жена или разговор с такава личност, на който ще се обсъдят бъдеща среща или обща дейност. Непредсказуем ще бъде петък за родените под знака на Лъв, особено що се отнася до семейните ви дела и тяхното развитие през този ден. Родените под знака на Стрелец ще се изправят в лице в лице с проблеми предизвикани от собствения ви характер, като това ще бъде видимо най-вече във вашите любовни отношения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък може да бъде доста напрегнат ден, защото новини и събития ще ви натоварват с различни преживявания или емоции. Драма в живота на хора, които познавате ще ви накара да осъзнаете колко непредсказуем е живота и колко безсмислени се оказват понякога човешките планове. Днес конкретно събитие ще провокира вашето търпение и може да ви предизвика към конфликт, от който няма да излезете победители. Търсете опора и приятни преживявания с хора, които са ваши приятели или роднини. Родените под знака на Телец, днес ще имат различни ангажименти свързани с писма, писане, интелектуална дейност, контакти с администрация, договори и др. За родените под знака на Дева петък носи яснота свързана с проблем, който досега е изглеждал неразрешим. Родените под знака на Козирог могат да използват този ден за различни действия свързани имущество, собственост, покупки или продажба.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък ще се запомни с много движение и различни промени, както на ваши планове, така и в развитието на събития, които следите отблизо. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания свързани със семейството или с роднини. Някои от изненадите днес ще имат връзка с ваши приятели, които се намират в момента в друго населено място. Тези от вас, които работят могат да бъдат неприятно изненадани от новини или промени, които касаят работата им. Родените под знака на Близнаци, ще имат един чудесен ден за изява, за реализиране на собствения потенциал чрез осъществяване на различни планове и идеи. За Везни това ще бъде ден, в който усилията ви ще бъдат насочени в организирането или стартирането на различни планове, чието изпълнение може да продължи през следващите седмици и месеци. Родените под знака на Водолей може да пътуват днес в компанията на родственик или приятел, предимно на кратко разстояние.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде благоприятен ден за любов, за нови запознанства и романтични срещи. Не пренебрегвайте професионалните си задължения, ако работите днес, тъй като обстоятелствата ще ви помогнат за техния успешен завършек. Днес ще имате важен разговор или ангажимент с жени. Използвайте благоприятните тенденции на този ден и свършете колкото се може повече работа. Напрежение може да възникне в семейството ви, свързано с някакъв инцидент или авария. Родените под знака на Рак, ще имат причина да се замислят върху някои събития или отношения от миналото си. Най-вероятно, конкретно преживяване или съновидение ще бъде в основата на едно такова завръщане. За Скорпион денят ще изиска много внимание, както при работа с техника или инструменти така и при движение на обществени места. В петък родените под знака на Риби, няма да бъдат в най-добрата си форма и това определено ще се отрази по някакъв начин на настроението.