Днес и през следващите три – четири дни ще се усеща желание у определени хора да въздействат насилствено върху други хора с цел те да бъдат променени по някакъв начин: като мислене, като планове в живота, като начин на живот и др. В същото време това ще бъде трудно време з апромяна в самите нас, особено когато ярко виждаме своите недостатъци или грешки. Съответно това ще предизвика раздразнение в околните и ще доведе до усложнения в някои отношения. В политиката и в обществения живот е възможно използване на нечестни средства за постигане на власт и положение. Този ден и следващите няколко дни ще се характеризират с конфликти и проблеми в бизнеса, с партньори, при действия свързани с общи пари и др. Не започвайте нищо ново, ако не сте достатъчно подготвени за това. Избягвайте прояви на гордост и високомерие, не пренебрегвайте дребните на вид, но всъщност много важни детайли.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще имате интересен ден, с възможности за реализация на ваши важни планове и идеи. Денят ще бъде благоприятен за разрешаване на недоразумения. В работата си бъдете внимателни с колеги, партньори или клиенти. Ако ви се наложи да оставите недовършена работа за следващата седмица, не изпадайте в паника. Ще бъде за добро! Този ден носи интересни събития в живота на жените от тези три зодиакални знака. Родените под знака на Овен, ще вложат твърде много енергия и нерви при търсене изход от някакви неприятности, които в повечето случаи ще са възникнали по ваша вина. Вероятно те ще касаят вашия дом, имущество, което притежавате или други важни семейни дела. За Лъв четвъртък носи различни новини, информация или разговори с приятели от различни села, градове или държави. Родените под знака на Стрелец, ще могат да се зарадват на добри новини или намиране на благоприятен изход от сложна ситуация.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще започнете да планирате някои срещи или пътувания, които ще реализирате през следващата седмица. В повечето случаи те ще бъдат свързани с някаква важна причина или с изпълнение на неотложна задача. В дома си ще получите различни новини отблизо и далеч свързани с ваши роднини или с приятели. Днес мнозина ще се зарадват на пари или ще зарадват някого с пари, като подарък, жест на добра воля и др. Родените под знака на Телец, днес ще поемат товара на различни семейни задачи и дела, които ще изискат внимание основно през този ден. За Дева денят носи необходимост от вземане на важни решения, реализация на някаква промяна с кратко или по-дълго трайно значение за живота ви. За Козирог денят носи действия свързани с документи, с финансови дела, споразумения или друг вид договорености.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес се опитайте да преминете през този ден без да налагате собствените си решения или желания. В четвъртък е важно да бъдете благодарни за това, което сте получили от живота, да направите равносметка на грешките и пропуските си, за да избегнете тяхното повтаряне. Това е смисъла на растежа ви като личности. Днес не се впечатлявайте от опитите на някой да хитрува или да ви манипулира. Игнорирайте подобни прояви, ако това е възможно. Родените под знака на Близнаци, днес ще следят събития в живота на момиче или млада жена или ще имат важна причина за общуване с нея. За Везни, денят носи някакво премеждие или стресова ситуация, която ще приключи благополучно. Родените под знака на Водолей, ще се зарадват на една новина, предложение или някаква промяна свързана с работа или с бизнес.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, четвъртък ще бъде благоприятен ден за вас за срещи с приятели. Няма да изгубите нищо ако вложите време и енергия в развитието на ваши нови приятелски отношения. Това важи и за любовния ви живот. Днес може да получите новина свързана с  човек, когото познавате. Това е ден, в който ще бъде добре да прекарате по-голяма част от деня със семейството си, дори това да е чрез средствата за виртуална комуникация. Ако сте родени под знака на Рак, днес ще има с какво да ви изненада съдбата. В повечето случаи това ще има връзка с ваши лични вещи, семейно имущество, жилище или друг вид собственост. Родените под знака на Скорпион, днес може да имат личен или професионален разговор или среща с мъж, свързани с неща, които ще имат връзка с развитието на общи планове или разрешаването на някакви проблеми. Родените под знака на Риби, могат да започнат този ден в лошо настроение, поради безсъние, мигрена или психическо натоварване с най-различни проблеми. Хубавото е, че ще може да се стабилизирате много бързо, осигурявайки си достатъчно продуктивност за изпълнение на ежедневните ви задачи.