Събота ще бъде ден, в който преобладаваща ще бъде мъжката енергия, подтикваща към действия свързани с пари, с желание за власт и контрол, за прогрес в бизнеса. На успех днес ще могат да разчитат тези от вас, които знаят своите способности и сила, които има дават онази увереност да се стремят и постигат житейските си цели.
Събота ще бъде благоприятен ден за духовно, умствено и физическо самоусъвършенстване и за работа в тази насока. В бизнеса и професията успех ще имат тези от вас, които имат някаква лидерска позиция или собствен бизнес. Това ще бъде благоприятен ден за нови начинания свързани с бизнеса, изучаване или използване на нова техника и технологии, за различни изследвания. Използвайте този ден да постигнете макар и малък напредък в своя вътрешен растеж и усъвършенстване.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес може да ви зарадва новина или някакво преживяване жена. Жените днес ще могат да постигнат добри успехи в делата си и да се зарадват на някои приятни събития в личния си живот. Вероятни са интересни или полезни срещи и контакти с хора от различни разстояния.  Родените под знака на Овен, ще преминат през един наситен откъм задачи ден, които могат да са свързани с вашия дом, с различни професионални ангажименти или с едно по-динамично общуване с хора от близо и далеч. Родените под знака на Лъв, ще имат по-сериозни отговорности в работата си, които ще трябва да бъдат изпълнени най-вероятно в рамките на този ден. За някои от вас са възможни по-трудоемки действия в стопанство, градина или с различни подобрения в дома. Родените под знака на Стрелец, ще предпочетат да прекарат този ден в дома си, с приятни занимания и с по-малко сериозни задължения.
Родените под знака на Телец, Козирог или Дева, ще имат интересни планове за този ден и възможности за тяхната реализация. Денят носи различни новини свързани с хора, които познавате. Днес бъдете внимателни и не допускайте разсеяност в действията си, тъй като могат да възникнат неприятни грешки, забравяне на важни вещи или ангажименти или други подобни ситуации. Родените под знака на Телец, днес може да се ангажират с покупка или с подарък свързани с близък човек. Родените под знака на Дева,ще прекарат по-голяма част от деня със семейството си, в общуване с родственици от различни разстояния или с ангажираност с различни финансови дела. Родените под знака на Козирог, ще преминат през един сложен ден, тъй като или вие самите ще предизвикате някакви неприятности или ще ви се наложи да се справяте с такива, които някой друг е причинил.
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще преживеят различни изненади или неочаквани ситуации, поради което ще бъде трудно да се направи категорична прогноза за този ден. Някои от тези събития ще бъдат свързани с мъж или ще имат по-силно влияние върху живота на мъжете от тези три зодиакални знака. Днес бъдете внимателни със собственото си здраве, и си дайте достатъчно време за почивка ако сте преминали през безсънна нощ, или страдате от мигрена или друго неразположение. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, но предимно за удоволствие, почивка и за срещи с приятни хора. Родените под знака на Близнаци, могат да проведат един сериозен разговор или да преминат през някаква стресова ситуация, която ще изиска вземане на важно решение още през този ден. Родените под знака на Везни, днес може да имат желание за романтични или интимни преживявания. Ако до себе си имате партньор, когото познавате отскоро бъдете внимателни и се пазете от хитрост, манипулация или общуване с неискрен човек. Родените под знака на Водолей, едва ли ще запомнят този ден с някакви големи постижения или специални преживявания. Някои новини или събития днес обаче могат да открехнат леко за вас вратата на нови възможности за прогрес и напредък.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде един приятен и успешен ден за вас, в случай, че имате ясна идея или цел за реализиране. Днес могат да възникнат нови възможности, нови приятелства или да ви завладеят нови, перспективни идеи. Много хубави неща могат да се случат днес в живота ви, стига да не сте допуснали да ви обземе някакво лошо настроение. Родените под знака на Рак, ще трябва добре да премислят и преценят всичко ново или добро, което днес ще възникне, като възможност или предложение. Родените под знака на Скорпион, могат да преминат през съботния ден с по-голяма емоционалност и раздразнителност, с нетърпеливост към думи и действия, предимно на останалите членове от семейството. За родените под знака на Риби, предстоят разговори или обсъждане на различни действия и идеи свързани финансови приходи и разходи в семейството, с едно по-практично и икономично уреждане на различни договорни отношения или документи.