От днес и през почивните дни ще преминем през благоприятни дни за романтика, почивка и влагане на енергия в реализация на собствените ни мечти. Тези три дни ще бъдат благоприятно време за реализация на всякакви творчески проекти. През тези дни ще сте много по-общителни, състрадателни, с желание да помагате и да разбирате нуждите на хората около вас. Ако вложите повече нежност в романтичните си отношения, това определено ще се отрази положително на връзката ви. Използвайте тези дни за срещи и събирания с приятели и въобще за всичко, което няма да изиска от вас голямо физическо натоварване.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате различни срещи или ще присъствате на някакво събиране. За съжаление в този ден може да ви разстрои новина свързана с човек, когото познавате. Различни събития през деня ще са повод за много силни или неочаквани емоции от ваша страна. Днес използвайте част от времето си за планиране на ваши важни задачи за следващата седмица. Подготовката за някои от тях ще трябва да започне още днес. Родените под знака на Овен, ще имат желание за приятни преживявания в личния и любовния си живот. Денят ще бъде благоприятен за преживявания свързани с нова любов Родените под знака на Лъв, ще използват този ден за приключване на по-важните седмични задачи, за да си осигурят достатъчно време за почивка и приятни занимания през уикенда. Родените под знака на Стрелец, ще ангажират вниманието си с различни финансови дела, но на приходи или добри новини в този план ще могат да разчитат основно жените.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде благоприятен ден за начало на семеен живот, за раждане на дете. Многото контакти и разговори днес могат да ви натоварят емоционално с най-различни чувства. Ще изпитате колебание и неяснота в действията на хора, с които работите заедно. В работата ви може да възникне напрежение или конфликт свързан с техника, стока, продукти и други материални неща. Родените под знака на Телец, днес ще имат повече работа както на работното си място и бизнеса, така и в дома си. Родените под знака на Дева, могат да възобновят един стар спор или конфликт, който и този път няма да донесе успех. Родените под знака на Козирог, ще успеят да намерят начин за излизане от една неприятна ситуация, но това ще стане чрез помощта на някой друг или поради появата на нови обстоятелства.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък може да се ангажирате с планирането на някои приятни занимания, срещи или събирания през почивните дни. Всъщност доброто настроение днес трябва да преобладава. Днес трябва внимателно да се тушират конфликтите в семейството и с хора от кръга ви роднини, защото все някой ще се намери да каже лоша, груба или обидна дума. През този ден някои срещи ще бъдат по неприятен повод, придружени с конфликти или ще отложат получаването на важни за вас резултати за някои от следващите дни. Родените под знака на Близнаци, днес ще имат затруднения при общуване с хора от семейството си или други емоционални проблеми. За Везни, денят носи отговорности и задачи свързани с документи, плащане на сметки, уреждане на договори. Внимание ще изискат ваши финансови действия свързани с непознати хора. За родените под знака на Водолей, денят носи неочаквана ситуация свързана с необходимост от вземане на бързо решение или реализиране на неочаквана промяна.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще започне развитието на някои събития от близкото ви минало, които поради някаква причина досега са били в застой. Изненадите днес в голяма степен ще бъдат свързани с хора, които са ваши роднини, колеги, бизнес партньори, приятели и др. Днес ще започнете да гледате по-оптимистично на бъдещето си относно неща, които са ви създавали напрежение. Денят ще благоприятства развитието на планове или ангажименти свързани с дете. Ако сте родени под знака на Рак,, днес ви предстоят разговори или сериозни задачи, които ще се развият във ваша полза или интерес. Родените под знака на Скорпион, могат да очакват важни или полезни новини и разговори с хора от близо и далеч. Днес може да ви зарадва една покана, информация или предложение. Родените под знака на Риби, ще планират общи действия с други хора. Днес добро влияние или интересни преживявания в живота си може да имате от страна на хора, с които не живеете под един покрив.