Вчера България беше сложена на колене и за пореден път поругана, държавата ни вчера беше изнасилена, осквернена и омерзена от американските агенти в нашата страна. Това каза по време на брифинг в кулоарите на Народното събрание лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„В момента нямаме правителство, а само марионетен режим. Ние нямаме правителство, няма да го признаем, това не е българското правителство. Никога няма да се обърнем към тях с министър-председател или с министър, към който и да е в този срамен, американски кабинет, това са марионетки и хора, които трябва да лежат в затворите за държавна измяна и повярвайте ми – ще лежат. Един ден „Възраждане“ ще управлява. Те направиха това правителство от страх от „Възраждане“ и от американския посланик, разбира се“, добави още Костадинов.

Костадин Костадинов призова лидерите на ГЕРБ и ПП – Бойко Борисов и Кирил Петков да се откажат от имунитетите си на депутати, както иска прокуратурата. Това вече са направили и двамата депутати от „Възраждане“ – Веселин Вешев и Ангел Георгиев.