Бивша любовница на Данаил Кирилов въртоли света, харчейки хиляди, усвоявайки стотици хиляди по европрограми „за децата“

Бивша интимна дружка на настоящия министър на правосъдието Данаил Кирилов, днес се представя за успяла бизнес дама, като не спира да обикаля най-скъпите места на планетата

  Преди години бившата кметица на Годеч Ваня Ламбева имала тайна любовна афера с настоящия правосъден министър Данаил Кирилов. Двамата въртели секретна любов, далеч от любопитните погледи, като консумирали връзката си по тъмни доби в чужди къщи. По това време Данаил Кирилов бил областен управител на София, а Ламбева – най-обикновена едра кметица на малко градче.

 Дали тази афера е в основата на успешната и бъдеща кариера, не е ясно. Може би главният прокурор Иван Гешев трябва да провери това обстоятелство. Във всеки случай е абсолютно сигурен факт, че през последните десет години от обикновена селска кметица, днес Ламбева се представя за успяла бизнес дама. Профилът й във фейсбук е затрупан от снимки от многократните й посещения в Монте Карло, Ница, Кан и Сен Тропе. Пищната пребоядисана блондинка не скромничи и пазарува скъпи бижута от най-елитните световни марки, като картофи на пазара в Годеч.

  За бизнесът на Ламбева се знае, че тя от години е близка с областните управители на София, включително и с настоящия – Илиян Тодоров,  който зае тази позиция от квотата на Атака, но после заряза лидера си и се пусна по брадичка пред новия си шеф от ГЕРБ.

  За последните десет години бившата кметица на Годеч е усвоила стотици хиляди левове по европрограми, претендиращи грижа за децата. Разбира се, както в повечето подобни случаи, цялата тази дейност е проформа, а огромната „грижа за децата“ оставала в джоба на Ламбева, за да може тя да си ходи на шопинг за нови рокли, бижута и парфюми в най-скъпите бутици на Сен Тропе.

  Вижте тази „звезда“ и си направете сметката до къде подобен тип хора докараха България и как подобен тип хора крадат от бюджета на Европейския съюз. Същност, именно върху такива лица трябва да съсредоточи вниманието си Иван Гешев и шефката на европейската прокуратура – Лаура Кьовеши.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*