Каракачанов е имал само лека забежка с ромката, чиито снимки с военния министър обиколиха мрежата. Това твърди източник на narod.bg, запознат с житието и битието на славния „Воевода“.

Ромката била само за кратка любовна авантюра

Той разказва, че Каракачанов има дългогодишна връзка с Парламентарната секретарка на Министерството на отбраната Ваня Деневска. Връзка, за която знаят всички във ВМРО – партията на снажния Красимир, както и всички депутати в парламента.

Те се запознават покрай партийните дела на ВМРО.

Тогава напористата Ваня, млада активистка, обладана от мераци за политическа кариера, не се замислила много и скочила в леглото на Краси, който по това време  бил поне с 20 кила по-слаб. Деневска не останала ненаградена за уменията си на любовния фронт.

Младата и амбициозна Ваня знае как да постига мечтите си

В деня, в който любимият й  седнал в министерското кресло, изгряла звездата на Ваня и тя била назначена на сладката длъжност Парламентарната секретарка на Министерството на отбраната, кълне се в думите си нашият информатор.

Ваня, юрист по образование, дотолкова се качила на главата на шишкото, че си позволявала да отваря вратата на кабинета му с ритник. Говорила му на “ти“ пред важни особи и го злепоставяла с неуместни забележи. Но какво е всичко това в сравнение на резилите, които възпълничкият пишман министър твори ежедневно?

Съпругата на левента Краси знаела за тайната любов на мъжа си, но нямала нищо против той да задоволява нагона си извън брачното ложе, вместо да грухти в него.

Съпругата на Красимир Каракачанов – Росица Слабакова – Каракачанова също не е случайно лице. Миналата година сензационно гръмна скандал, в който бе замесена прокурорката.

Семейство Каракачанови

Тя лъсна като акционер в един от най-мощните холдинги „Синергон Холдинг“ АД.

Това стана  ясно от декларацията на вицепремиера Красимир Каракачанов. Интересна подробност е, че тази информация изсветля след разкритията и подаден сигнал до главния прокурор от журналистите Николай Бареков и Димитър Байрактаров. През всичките години и Красимир Каракачанов и съпругата му не са декларирали съдружието си с мастити участници в масовата приватизация. И двамата са заемали висши държавни постове и продължават и към днешна дата да заемат такива.

Интересно защо един прокурор в Софийска Градска Прокуратура крие съдружието си в толкова мощен холдинг?

Имало ли е конфликт на интереси и защо КПКОНПИ  мълчи по сигнала на Бареков и Байрактаров? В една от декларациите на прокурор Каракачанова лъсва връзка с фондацията на Сорос „Америка за България“. Интересно кога ВМРО са искрени, когато критикуват Сорос или когато му прибират парите? Росица Каракачанова се е облажила с 13000 долара за пътуване до САЩ! Какво е правила там, вероятно тя и Сорос само знаят?

Такова лицемерие обаче не е лъсвало досега в българската политика и съдебната власт!?

А как само тези пишман патрЕоти заклеймяват по медиите СОРОС и всичко свързано с него?  Ето и декларацията на прокурор Каракачанова, където най-долу лъсва връзката със Сорос и неговата фондация: https://register.caciaf.bg/2013/0DFD8ACD-09B0-47D1-92B6-1698302194C152459.xml Ето и декларацията, в която са декларирани ценните книги на прокурор Каракачанова в „Синергон Холдинг“ АД в точка 9: https://register.caciaf.bg/2019/E9859A0A-9EBA-46C3-8213-51C6F908E11D95205.xml  

Възниква и друг сериозен въпрос, извършили ли са престъпление по чл.313 от НК Каракачанов и Каракачанова?

Ако да, ще има ли кой да ги разследва и да им повдигне обвинения или закона в България важи само за простосмъртните?

Източник: narod.bg