Бивша интимна дружка на настоящия министър на правосъдието Данаил Кирилов, днес се представя за успяла бизнес дама, като не спира да обикаля най-скъпите места на планетата

  Преди години бившата кметица на Годеч Ваня Ламбева имала тайна любовна афера с настоящия правосъден министър Данаил Кирилов. Двамата въртели секретна любов, далеч от любопитните погледи, като консумирали връзката си по тъмни доби в чужди къщи. По това време Данаил Кирилов бил областен управител на София, а Ламбева – най-обикновена едра кметица на малко градче.

 Дали тази афера е в основата на успешната и бъдеща кариера, не е ясно. Може би главният прокурор Иван Гешев трябва да провери това обстоятелство. Във всеки случай е абсолютно сигурен факт, че през последните десет години от обикновена селска кметица, днес Ламбева се представя за успяла бизнес дама. Профилът й във фейсбук е затрупан от снимки от многократните й посещения в Монте Карло, Ница, Кан и Сен Тропе. Пищната пребоядисана блондинка не скромничи и пазарува скъпи бижута от най-елитните световни марки, като картофи на пазара в Годеч.

  За бизнесът на Ламбева се знае, че тя от години е близка с областните управители на София, включително и с настоящия – Илиян Тодоров,  който зае тази позиция от квотата на Атака, но после заряза лидера си и се пусна по брадичка пред новия си шеф от ГЕРБ.

  За последните десет години бившата кметица на Годеч е усвоила стотици хиляди левове по европрограми, претендиращи грижа за децата. Разбира се, както в повечето подобни случаи, цялата тази дейност е проформа, а огромната „грижа за децата“ оставала в джоба на Ламбева, за да може тя да си ходи на шопинг за нови рокли, бижута и парфюми в най-скъпите бутици на Сен Тропе.

  Вижте тази „звезда“ и си направете сметката до къде подобен тип хора докараха България и как подобен тип хора крадат от бюджета на Европейския съюз. Същност, именно върху такива лица трябва да съсредоточи вниманието си Иван Гешев и шефката на европейската прокуратура – Лаура Кьовеши.