Шкембе войводата Красимир Каракачанов обикаля Гърция в търсене на луксозен имот, който да закупи с кешираното по време на своето министерстване в отбраната, пише сайтът Narod.bg.

Новината съобщи пръв журналистът Димитър Байрактаров, който взриви фейсбук с разкрития около лидера на МВРО:

„Вчера получихме сигнал и снимки от наши съграждани, че бивш военен министър е обикалял района на Кавала, Гърция и оглеждал апетитни имоти около залива на снимката!

Други наши източници твърдят, че същияТ министър се е легитимирал на ГКПП с дипломатически паспорт. Поради тази причина днес изпратих заявление за предоставяне на информация до Външно министерство, с което искам да ме информират за следното:

– Колко от министрите на правителството “Борисов 3″ имат издадени дипломатически или служебни паспорти и колко и кои продължават да ги ползват и на какво основание?”

Това написа журналистът във фейсбук и прикачи снимка към поста си. Наша проверка установи, че снимката е от известното курортно селище Неа Перамос, което на двайсетина минути път от град Кавала. Днес няколко пъти търсихме по телефона бившия военен министър за коментар, но той не отговори, пише още Байрактаров.