Овен
Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите.

Телец

Много ще Ви бъде трудно да намерите общ език с шефовете, влиятелните хора и представителите на държавните органи. За публични изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и сякаш ще се губите в изключително важните моменти. Затова пък изключително плодотворна ще се окаже самостоятелната работа, и най-вече – свързаната с пресмятане или анализ на факти. Този ден може да използвате за помиряване след кавга, или за оправяне на отношенията със скъп за Вас човек. Помнете, че днес сте настроени за критика, и затова не трябва да казвате всичко каквото мислите направо, а да преброите първо до десет.

Близнаци

През днешния ден Вашия любим човек няма да има желание да общува с Вас дълго време на една и съща тема, тъй като душата му ще жадува разнообразие в неимоверни количества. Постарайте се да посрещнете тези негови желания с разтворени обятия, а и това не би представлявало трудност за Вас. Даже напротив – ще миже да се радвате на много приятно прекарано време.

Рак

Днес трябва да се доверите на своята интуиция и да направите всичко в пълно съответствие с онова, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разума, разбира се, също не трябва да се игнорира, но ако изведнъж се окаже в конфликт с интуицията, на нея, като на любима дама, трябва да бъдат дадени предпочитания!

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Трябва да сте по-внимателни, тъй като денят не е особено благоприятен за представителите на Вашия знак. Има риск за значителни загуби, за каквито в момента не сте готови. Важно е да разчитате само на себе си, тъй като дори хората, които имат изключително желание да са Ви в помощ, може да Ви направят мечешка услуга. Много е важно да бъдете търпеливи с близките си, като не само да намерите общ език с тях, а и да се постараете да избегнете разправиите, а ако се постараете, това е напълно възможно. Не е желателно да обсъждате дългосрочни планове, особено пък ако се отнасят за финанси.

Везни

Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е невероятно – прекалено. Всъщност, любовта и разума не се съчетават особено, и затова Вашата половинка няма да бъде във възторг от промените, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си макар и капчица от своето обичайно безумство…

Скорпион

Този ден е благоприятен за съвместни разходки в гората или парка. За никъде не трябва да бързате: на-добре забравете за проблемите и макар един час посветете на своята половинка, на вашата любов, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на щастие.

Стрелец

Стрелците допускат прекалено много грешки, създавайки с това проблеми не само за себе си, но и за своите съюзници. Да се призовават представителите на знака за предпазливост, е безполезно- на тях просто не им е до това, тъй като денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се поне от време на време да се оглеждате назад, а това ще Ви позволи да оптавите допуснатите пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то – неприятно. Затова трябва да бъдете готови за критика, а и за неприятни въпроси. Ако успеете да запазите спокойствие и да не дадете воля на емоциите, ситуацията ще се стабилизира.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

Много е важно да запазите верността към своите принципи, цели и приоритети. Това е ден, в който трябва да вървите по по-рано избрания път, а не да търсите нови пътеки, независимо какво Ви съветват околните. Трябва грижливо да се отнасяте към своето здраве, тъй като самочувствието Ви може да се понижи поради преумора или неправилно хранене. Вечерта е идеално време за романтични срещи и признания в любов. Ще успеете да намерите нужните думи , за да зарадвате човека, който Ви е скъп. Евентуално пътуване би било успешно, но не може да се каже същото и за покупките – те ще са доста неуспешни. Последното, обаче, не засяга планираните придобивки.

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.