В петък ще ви се наложи да положите повече усилия в завършване на седмичните ви задачи, преди началото на почивните дни. Действайте практично и не разпилявайте време и ресурси, тъй като новата седмица, която идва ще ви натовари с нови сериозни задачи. Днес слушайте какво изискват висшестоящите от вас: учители, ръководители, личности на висока позиция в дадена администрация и др. Колкото повече търпение показвате днес, толкова повече увеличавате шансовете си за успехи. Може да не са точно днес, но определено са пред вас. Това не е ден за бързане, за емоционални прояви или капризи. Денят носи преживяване или новини свързани с момиче или с млада жена. Ако имате време да огледате действията си през отминаващата работна седмица ще видите, че сте постигнали добри резултати или добро развитие на делата си. Съветите или подкрепата на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци не са били напразни. Новина свързана с мъж над 35 годишна възраст може да разстрои някои от вас.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец или имате такъв изгряващ знак, днес обърнете внимание на проблемите, които имате в семейството си. Особено внимание ще изискат ваши или на близък човек здравословни проблеми, тъй като може да възникне нужда от лекарска консултация. През този ден ще бъдете натоварени с много задачи и ангажименти, но пък ще може да постигнете успех. Неприятностите в работата днес ще ви амбицират за бъдещи промени. Днес внимателно действайте във финансовите си дела, както и при работа с документи. Не омаловажавайте информацията, която ще получите от жена. За Овен денят ще изиска едно по-сериозно отношение към някои вече възникнали неприятности. За Лъв денят може да изиска внимание към по-млад човек, необходимост от покупка по специален повод и др. За Стрелец петък ще изиска преглед на финансовите ресурси и организиране на разходите за следващата седмица.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог или имате такъв асцендент, в петък добро развитие ще имат ваши финансови планове и ангажименти. Днес ще имате своите поводи за радост или задоволство. Ще имате добри отношения или ще получите хубави вести от хора, които живеят в друг град или държава. Изненадите днес ще са интересни и предсказващи бъдещи събития в живота ви. Отделете време за разговори или срещи с приятели. За Телец това ще бъде благоприятен ден за любов и романтични преживявания. За Дева, петък ще бъде благоприятен ден за организиране на задачите за следващата седмица. Ще преживеете събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. За Козирог денят носи възможност за кратко или по-дълго пътуване по различни поводи. Въобще днес събитията в живота ви ще имат отношение към повече движение и контакти с хора отблизо и далеч.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей или имате такъв асцендент, петък ще бъде специален ден за вас ако имате готовност да приемете новите предизвикателства в живота си. Това ще бъде благоприятен ден за организиране, подготовка или реализация на важни за дома ви дела. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване на кратки разстояния, за семейни събирания и др. Не задълбочавайте неприятностите днес, но и не ги омаловажавайте. Преди всичко не оставяйте недовършени задачи и ангажименти! За Близнаци денят ще изиска планиране, организиране и подготовка за предстоящи събития, чиято реализация ще бъде през следващите 4 – 5 дни. За Везни денят ще благоприятства развитието на лични или професионални отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. За Водолей в петък ще бъде важно да не губят връзка с реалността, да проверяват всичко: информация, качество на покупки, предложения и др.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби или имате такъв изгряващ знак, петък ще бъде един приятен откъм емоции и преживявания ден, но вероятността за различни изпитания не се изключва. Днес с по-голяма лекота ще преминавате през различните затруднения или по-лесно ще намирате изход от трудни ситуации. Използвайте практично натрупания досега от вас житейски опит. Повод за приятни емоции или по-сериозни ангажименти могат да възникнат около дете или млади хора. За Рак в петък ще бъде важна хармонията и успешното взаимодействие с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. За Скорпион днес ще възникне необходимост от разговори или конкретни действия свързани с документ или с пари. За Риби може да се отворят нови шансове и нови надежди..