Вторник може бъде благоприятен ден, за тези от вас, които ще са подготвени и ще насочат вниманието си към разрешаването на различни неприятности или усложнени през последните седмици и дни отношения. Шансове ще получите в различни сфери от живота си, но тяхната цел ще бъде да ви подпомогнат да разрешите проблеми, да създадете някаква хармония и мир в живота си поне до края на седмицата. Още от утре предстои възникването на нови неочаквани ситуации, които ще ви поставят пред нови обстоятелства или пред нови трудни решения. В никой случай не бива да допуската вглъбяване единствено в проблеми, натоварвайки се с различни негативни емоции през целия ден. Търсете позитивни решения, правете компромиси, когато това е най-добрия начин да приключите с нещо или с някого. Нещата, които са ви дадени да постигнете или да имате, ще намерят начин да се случат и без паника или натиск от ваша страна.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансовите ви дела и за уреждане на ангажименти свързани с пари. Днес ще можете да постигнете много, стига да успеете да контролирате собствените си собствените емоции и капризи. Вторник ще бъде благоприятен ден за ангажиране с ремонти, битови проблеми или други грижи свързани с имот, за пътувания на кратки разстояния, за разговори с близки родственици. В любовен план днес ще имате благоприятен ден за създаване на нови контакти, но нека всичко се развие първоначално като едно добро приятелство. Ако сте родени под знака на Овен, днес може да си организирате срещи или посещения на важни места или с важни за вас хора. Ако сте родени под знака на Лъв, уреждането на финансови дела или документи ще има добро развитие за вас. Ако сте родени под знака на Стрелец, една новина може да ви свари неподготвени за адекватна реакция. Дайте си време да осмислите това, което сте получили като информация.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще ви бъде трудно да комуникирате с хора, с които ще имате контакти. Това може да се дължи на по-голямата ви ангажираност, напрежение и желанието ви да приключите всичко навреме и с успех. Денят носи разговор или решение свързано с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. Този ден може да се запомни с интересен разговор или план свързан с любовния ви живот. Ако сте родени под знака на Телец, днес бъдете отворени за събития, хора и информация. Ще научите много нови неща, ще срещнете интересни хора. Това ще бъде ден за акумулиране на информация, която ще ви послужи в близко бъдеще. Ако сте родени под знака на Дева, очакванията ви за развитието на някои събития днес ще ви ограничи откъм действия на свободна воля. Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е един благоприятен ден за действия, от които ще очаквате печалба или друга финансова полза.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще гледате по-оптимистично на проблемите, които вече са възникнали в живота ви. С по-голямо въображение или с помощта на приятели ще предприемете тяхното разрешение. Днес не бързайте да съдите действията на приятел или роднина, и да ги обвинявате в лъжа, измама или друго подобно действие. Вторник ще зарадва мнозина от вас с приходи в семейния бюджет или с добри новини от финансов характер. Любовният ви живот ще е сложен или непредсказуем, но и утре е ден. Ако сте родени под знака на Близнаци, новите неща и хора, които ще влязат в живота ви днес ще останат задълго със своето влияние или с промяната, която носят със себе си. Ако сте родени под знака на Везни, днес движението в живота ви може да има връзка с пътуване, с хора отблизо и далеч, с новини от всички краища на света. Ако сте родени под знака на Водолей, внимание днес ще изиска всяко ваше действие. Не говорете без да мислите, контролирайте емоциите си. Това е ден, който ще остави след себе си някакъв стрес, неприятно преживяване или новина.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник движението на събитията,  в които ще попаднете ще има най-различни посоки, вероятно различни от очакваното, но не винаги във ваша вреда. Бързото ви нагаждане към всяка една нова ситуация или промяна ще ви бъде от голяма полза. Не се страхувайте от неизвестното или непознатото. Бъдете готови и смели да откривате нови неща, да се запознавате с нови хора, да усвоявате нови умения. Ако сте родени под знака на Рак, компромисите днес не бива да се приемат като накърняване на вашата гордост или достойнство. Ако сте родени под знака на Скорпион, днес ще имате възможност да преживеете отново емоционално нещо, което има връзка с миналото ви. Добри позиции или резултати може да постигнете в своята работа или бизнес, както и в семейните си дела. Ако сте родени под знака на Риби, този ден ще създаде интересни моменти в комуникацията ви с хора от различни градове и държави. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, ако възникне такава необходимост. Днес избягвайте лекомислени или прибързани действия.